Nasza Loteria

15 regionalnych przysmaków Małopolski: kiełbasa z gminy Liszki, krówki spod Alwerni. Co zjeść, podróżując po Małopolsce? [LISTA] 4.10

OPRAC.: Karina Czernik
Co zjeść, podróżując po Małopolsce?
Co zjeść, podróżując po Małopolsce? Andrzej Banaś/ Małopolski Festiwal Smaku, Wadowice 2015
Będąc w rejonie Tarnowa warto napić się herbaty lub nalewki z tarniny, okolice Krakowa - a dokładniej gminy Liszki i Czernichów znane są z kiełbasy lisieckiej, fani słodyczy natomiast koniecznie powinni spróbować krówki regulickiej. Jakie jeszcze smaki kryją regiony Małopolski? Są ich setki, my wybraliśmy tylko 15. Sprawdź, czego koniecznie spróbować!
od 16 lat
Wideo

Mięso z laboratorium nie dla Włochów

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: 15 regionalnych przysmaków Małopolski: kiełbasa z gminy Liszki, krówki spod Alwerni. Co zjeść, podróżując po Małopolsce? [LISTA] 4.10 - Gazeta Krakowska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na dziennikpolski24.pl Dziennik Polski