Przepis
Robert Liszka, absolwent Szkoły Gastronomicznej przy ul. Siennej, zaczynał karierę kuchmistrza w restauracji hotelu "Forum". W hotelu "Elektor" awansował do stanowiska kierownika gastronomii. Przez pewien czas przebywał w Kuwejcie, gdzie pracując w restauracji "Marsche", realizował receptury w standardzie Wolfgang Pak. Następnie w Mesie Kapitana Cooka, gdzie specjalizował się w daniach z ryb i owoców morza. Od niedawna pracuje jako szef kuchni w restauracji hotelu "Niebieski" przy ul. Flisackiej na Salwatorze. Proponuje na weekend cielęcinę helwecką.
(D)
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?