MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Łebie

Przegląd tygodnia od 26.05 w Krzepicach

Przegląd tygodnia od 26.05 w Krzepicach

Polecamy

Blokuje się ruch na alejach. Wypadek z udziałem motocyklisty w Krakowie

Blokuje się ruch na alejach. Wypadek z udziałem motocyklisty w Krakowie

Wisła Kraków żegna kolejnego napastnika

Wisła Kraków żegna kolejnego napastnika

Zmiana trenera w Wiśle Kraków! I rewolucja w drużynie

Zmiana trenera w Wiśle Kraków! I rewolucja w drużynie