MKTG SR - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Bereszyński: Ten piłkarz jest fajną nowością w reprezentacji

NOWE
Bereszyński: Ten piłkarz jest fajną nowością w reprezentacji

Tragedia koło Międzyrzecza. Nie żyje młoda kobieta

NOWE
Tragedia koło Międzyrzecza. Nie żyje młoda kobieta

Polecamy

Nie oglądasz Euro? Może przejażdżka historycznym autobusem lub tramwajem?

Nie oglądasz Euro? Może przejażdżka historycznym autobusem lub tramwajem?

Medalowa sobota w Szeged. Świetny dzień reprezentantów Polski w mistrzostwach Europy

Medalowa sobota w Szeged. Świetny dzień reprezentantów Polski w mistrzostwach Europy

Nowy asystent w sztabie trenera Dawida Kroczka. Pracował już w Cracovii

Nowy asystent w sztabie trenera Dawida Kroczka. Pracował już w Cracovii