MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

NOWE
Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

NOWE
Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

Polecamy

W Nowej Hucie nad Wisłą budują wielkie hale magazynowe

NOWE
W Nowej Hucie nad Wisłą budują wielkie hale magazynowe

Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

NOWE
Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

To już pewne. Wisła Kraków straciła ważnego zawodnika na kluczowy mecz

NOWE
To już pewne. Wisła Kraków straciła ważnego zawodnika na kluczowy mecz