Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Ruszają AMP w trójboju siłowym w Katowicach

Ruszają AMP w trójboju siłowym w Katowicach

Festyn rodzinny i mecz Supry Kwidzyn. Drużyna zmierzy się z Gedanią 1922 Gdańsk

Festyn rodzinny i mecz Supry Kwidzyn. Drużyna zmierzy się z Gedanią 1922 Gdańsk

Polecamy

Atak nożem na rynku w Wolbromiu. Wysłano śmigłowiec

Atak nożem na rynku w Wolbromiu. Wysłano śmigłowiec

25. edycja Letniego Festiwalu Opery Krakowskiej już w maju

25. edycja Letniego Festiwalu Opery Krakowskiej już w maju

Wisła Kraków. Michał Żyro: Futbol jest niesamowity

Wisła Kraków. Michał Żyro: Futbol jest niesamowity