Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kulinarne zwiedzanie

(ŁUG)
Od piątku, 21 kwietnia, Kraków. Rusza wiosenna odsłona ogólnopolskiego festiwalu kulinarnego Restaurant Week (21-30 kwietnia), dzięki któremu w Krakowie można zajrzeć do kilkudziesięciu restauracji i spróbować specjalnego menu degustacyjnego, przygotowanego na tę okazję przez szefów kuchni. Cena: 39 zł.

Do akcji dołączyły m.in. Hotel Atrium, Augusta Restauracja & Cocktail Bar, Bistro 11, Bistro Hygge, Hana Sushi, Hilton Garden Inn Krakow Airport, Hurry Curry Kraków, Il Calzone, Klimaty Południa, Kurka Wodna, La Forchetta, Restauracja Magnifica - Hotel Farmona, Musso Sushi, Trattoria Grande Piadina, Trattoria Pergamin - Nullo, Twój Kucharz, Restauracja Unicus, Veganic, White Camel, Winestone, Winoman - Food&Wine, Włoska, Zalewajka i Zielonym Do Góry. - Pokochaliśmy restauracje. Chętniej jemy poza domem, cenimy dobry produkt, coraz więcej potrafimy wydać na dania z karty - mówi Paweł Światczyński, pomysłodawca festiwalu Restaurant Week.

Rezerwacje: przez stronę restaurantweek.pl.

Zobacz także: Deep Purple – legendarny zespół znowu w trasie

Źródło: Dzień Dobry TVN

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rewolucyjne zmiany w wynagrodzeniach milionów Polaków

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na dziennikpolski24.pl Dziennik Polski