Producenci jedzenia oraz znani kucharze i blogerzy kulinarni zjechali wiec do Zakopanego gdzie przez całą sobotę i niedzielę bawili się w namiocie ustawionym na Placu Niepodległości.
Turyści mogli tu popróbować darmowych dań i kupić lokalne frykasy. Część z nich ugotował dla widzów sam marszałek województwa Jacek Krupa. W ramach imprezy stoiska z pysznym jedzeniem pojawiły się też przy dolnych stacjach kolejek linowych na Gubałówkę i Kasprowy Wierch.
ZOBACZ KONIECZNIE:
WIDEO: Kultura Gazura, odc. 39
Autor: Gazeta Krakowska, Dziennik Polski, Nasze Miasto
Polub nas na Facebooku i bądź zawsze na bieżąco!
Follow https://twitter.com/dziennipolskiDołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?