Uczniowie pod kierunkiem Bogusławy Zabadaj i Anny Sarny przygotowały część artystyczną, którą zaprezentowały pensjonariuszom. W zamian otrzymały słodki poczęstunek, mogli porozmawiać z gospodarzami i zwiedzić obiekt.
Na zakończenie uczniowie wręczyli pensjonariuszom samodzielnie wykonane upominki. - To była dla uczniów prawdziwa lekcja życia - informuje nauczyciel Marek Sarna, jedna z osób realizujących innowację.
Ta zresztą powoli dobiega końca. Na 5 czerwca zaplanowanie spotkanie na terenie gospodarstwa hodowli ryb słodkowodnych w Słupowie, gdzie - o ile dopisze pogoda - w czasie pikniku rodzinnego nastąpi podsumowanie projektu.
WIDEO: Dlaczego warto jeść owsiankę
Źródło: Agencja TVN/x-news
Follow https://twitter.com/dziennipolskiDołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?