Nominacje dla firm

GEG
KONKURS. Osiem firm przetwórstwa rolno-spożywczego otrzymało nominację marszałka województwa małopolskiego do tytułu "Polski Producent Żywności 2009".

Nominacje dostali: Bacówka L. Szot Spółka Komandytowa, Andrzej Chwist (za szynkę Szołdra), FGU JADAM, Adam Gancarek (za żurek po chłopsku), FPHU MELBA S.C., Irena Mędrala, Rafał Żak (za lody tradycyjne - lody jogurtowe z borówkami), FPHU "Pławecki Stefan", Stefan Pławecki (za MIX Laskowski), Piekarnia Złoty Kłos Sp.J., Czesław Palonek, Władysław Brożek, Zdzisław Palonek, Roman Palonek (za chleb staropolski), Przetwórstwo Rybne "KRAK-MARFISH", Jolanta Piekara (za koreczki firmowe filet śledziowy marynowany w oleju z serem), Spółdzielnia Produkcji Piekarskiej i Ciastkarskiej, Jerzy Kozień (za chleb słonecznikowy), Zakład Masarski S.C., Stanisław Mądry, Danuta Mądra, Andrzej Mądry (za kiełbasę myśliwską).
(GEG)

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie