Przetwory z pomidorów: przeciery, ketchupy, sosy, pomidory suszone w oliwie [PRZEPISY]

mad
Zobaczcie najlepsze przepisy na przetwory z pomidorów.
Zobaczcie najlepsze przepisy na przetwory z pomidorów. pixabay.com
Udostępnij:
Przetwory z pomidorów. Sezon na pomidory tuż-tuż. Zachowajmy ten smak lata i zróbmy pyszne przetwory z pomidorów. Zobaczcie najlepsze przepisy naszych Czytelników na przeciery, ketchupy, sosy i pomidory w oliwie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

miejsce #1

Siemens

Siemens iQ700 SN87YX03CE

7 170,67 zł5 600,84 zł-22%
miejsce #2

Bosch

Bosch Serie 2 SRS2HKI59E

2 128,44 zł1 699,00 zł-20%
miejsce #3

Bosch

Bosch Serie 2 Home Connect SMS2ITI11E

2 099,00 zł1 699,00 zł-19%
miejsce #4

Electrolux

Electrolux ESF2400OW

1 399,00 zł1 189,67 zł-15%
miejsce #5

Bosch

Bosch Serie 2 AquaStop SMS25AI07E

1 899,00 zł1 699,00 zł-11%
miejsce #6

Miele

MIELE G 5022 SC

3 679,00 zł3 299,00 zł-10%
Materiały promocyjne partnera

Największa od dziesięcioleci susza we Francji

Materiał oryginalny: Przetwory z pomidorów: przeciery, ketchupy, sosy, pomidory suszone w oliwie [PRZEPISY] - Gazeta Krakowska

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

O
Ola

Ja z pomidorów robię sos cygański do słoików, pyszny jest i dlatego polecam. Przepis jest dostępny na tej stronie https://bulkazchlebem1.blogspot.com/2015/09/sos-cyganski-do-soikow.html

M
Melania
Ja nie mam aż tylu pomidorów w ogródku, żeby zrobić przetwory, raczej zjadamy na bieżąco. Zresztą i tak smaku mojego ulubionego ketchupu z Włocławka nie da się podrobić :)
K
Karina
na zimę robię tylko suszone pomidory bo się opłaca i są lepsze niż sklepowe, ale ketchup czy koncenrat kupuję bardzo dobry z Włocławka więc dla mnie nie ma sensu tego samemu robić
Więcej informacji na stronie głównej Dziennik Polski
Dodaj ogłoszenie