Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Smacznie, naturalnie, zgodnie z rytmem ziemi i porami roku [ZDJĘCIA]

(KACH)
Pokazy kulinarne w ICE: Rafał Niewiarowski i Adam Chrząstowski
Pokazy kulinarne w ICE: Rafał Niewiarowski i Adam Chrząstowski Andrzej Banaś
Terra Madre Slow Food Festival miał uświadomić ludziom, jak ważny jest produkt i miejsce, z którego pochodzi, stworzyć platformę, na której spotka się rolnik i przetwórca z odbiorcą. W weekend w Centrum ICE można było zapoznać się z ofertą ponad 200 wystawców, posłuchać dyskusji o jedzeniu, gotowaniu, zdrowym myśleniu o potrawach.

Znakomici kucharze komponowali doskonałe dania. Gotował też Adam Chrząstowski, szef restauracji Ed Red, członek naszej kapituły Smaki Krakowa (na zdjęciu). Podczas smacznego spotkania Północ-Południe swe siły połączył z Rafałem Niewiarowskim, szefem restauracji Dym na Wodzie w Ustce.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dziennikpolski24.pl Dziennik Polski