MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin,...
fot. Kasia Nowicka

Szarpana wieprzowina z jabłkami. Soczyste i aromatyczne mięso pieczone w piekarniku. Przepis poleca Plate By Kate

Szarpana wieprzowina z jabłkami

Mięso należy najpierw przechowywać w solance przez 8 godzin, a później obsmażyć i posmarować przyprawami. Na koniec wieprzowinę należy piec w 100 stopniach przez 8 godzin.

Zobacz również

Kibice kochają żużel! Zobacz trybuny na meczu Motoru z Falubazem

NOWE
Kibice kochają żużel! Zobacz trybuny na meczu Motoru z Falubazem

Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

ROZMOWA
Fotograf ze Szczecina zatrzymuje niezwykłe obrazy używając… mikroskopu

Polecamy

Cracovia - Raków LIVE! "Pasy" na prowadzeniu. Utrzymanie bardzo blisko

Cracovia - Raków LIVE! "Pasy" na prowadzeniu. Utrzymanie bardzo blisko

Wieczysta awansowała do II ligi! Będzie się działo!

Wieczysta awansowała do II ligi! Będzie się działo!

Wielki sukces kajakarki Startu Nowy Sącz. Zdobyła historyczne złoto ME

Wielki sukces kajakarki Startu Nowy Sącz. Zdobyła historyczne złoto ME