3/12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Produkty „gluten free” są zdrowe wyłącznie wtedy, gdy...
fot. Canva

Produkty bezglutenowe

Produkty „gluten free” są zdrowe wyłącznie wtedy, gdy konsument choruje na celiakię lub inną chorobę, w której konieczne jest wykluczenie glutenu.

Dieta bezglutenowa może doprowadzić do niedoborów pokarmowych – pełne ziarno w produktach „gluten free” zastępuje się ryżem, ziemniakami lub tapioką, które nie mają zbyt dużo wartości odżywczych.

Zobacz również

Zakopane. Tutaj sezon trwa cały rok. Znów weekend, znów przyjechali turyści

Zakopane. Tutaj sezon trwa cały rok. Znów weekend, znów przyjechali turyści

Młodzi koszykarze z Krakowa zagrali w Neapolu

Młodzi koszykarze z Krakowa zagrali w Neapolu

Polecamy

Skróty meczów 1/8 finału Fortuna Pucharu Polski [WIDEO]

Skróty meczów 1/8 finału Fortuna Pucharu Polski [WIDEO]

Nowe informacje o stanie zdrowia Jarosława Gowina

Nowe informacje o stanie zdrowia Jarosława Gowina

Zamieszania wokół Boskiej Komedii ciąg dalszy. Jest oświadczenie dyrektora

Zamieszania wokół Boskiej Komedii ciąg dalszy. Jest oświadczenie dyrektora

Dodaj ogłoszenie