Pyszne tradycyjne zupy na wielkanocny stół małopolskich gospodyń. Zobacz przepisy!
- Sułkowicka krzonówka
- Święconka z Bobowej
- Świąteczny żurek na serwatce
- Pituch, czyli żur z chrzanem, szynką, kiełbasą, jajkiem i chlebem
- Wielkanocny żurek na domowym zakwasie według szefa kuchni Dworu Sieraków
- Wielkanocna zupa chrzanowa z boczkiem
- Żur na wędzące
- Żurek na zakwasie z mąki owsianej
- Żur ze śledziem
- Żurek z dodatkiem białego sera
Kliknij w przycisk "zobacz galerię" i przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE.
Kotlety mielone z piekarnika z fetą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?