MKTG SR - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

W sobotę 70. ORLEN Memoriale Janusza Kusocińskiego

Mój kosmos. Wystawa rzeźb Tomasza Wenklara. ZDJĘCIA

Mój kosmos. Wystawa rzeźb Tomasza Wenklara. ZDJĘCIA

Polecamy

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię

Budowa wiaduktu na zakopiance w Gaju. Po weekendzie wymienią nawierzchnię

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Palenie tylko dla bogatych? Po weekendzie wchodzą w życie poważne zmiany

Najlepsze prezenty na Dzień Matki DIY. Nie kupisz ich w żadnym sklepie!

Najlepsze prezenty na Dzień Matki DIY. Nie kupisz ich w żadnym sklepie!