Udział w zajęciach może wziąć każdy, bez względu na sytuację ekonomiczną. Mile widziane są zwłaszcza dzieci, młodzież i osoby powyżej 65. roku życia.
Zajęcia będą częścią ogólnopolskiego projektu "ABC zdrowego żywienia", który ma na celu podniesienie świadomości żywieniowej, a także zdobycie umiejętności dokonywania racjonalnych wyborów żywieniowych.
Warsztaty odbędą się w dniach 21 - 25 września, na Wydziale Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego (ul. Balicka 122). Obowiązują zapisy, które przyjmują prof. Teresa Leszczyńska (nr tel. 605-285-991) oraz prof. Aneta Kopeć (tel. 666-815-448).
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?