MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Suflet

Redakcja
Suflet wbrew obiegowym opiniom nie musi być ani drogi, ani trudny do przygotowania. To wyrafinowane i delikatne dla podniebienia danie, znane od pokoleń, o wiele łatwiej przygotować w czasach mikserów i piekarników z termostatem niż za czasów naszych babek. A oto przepis...

Kuchnia domowa

Pięć ugotowanych ziemniaków zmiksować i wymieszać z 0,5 l sosu beszamelowego, 4 żółtkami, 10 dag tartego żółtego sera, solą, pieprzem, gałką muszkatołową i pianą z 4 białek. Masę nałożyć do 1/3 wysokości naczynia żaroodpornego posmarowanego masłem i wysypanego tartą bułką. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 40 min. (BAR)
Zachęcamy Czytelników do**przysyłania własnych, sprawdzonych, domowych przepisów kulinarnych.**

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dziennikpolski24.pl Dziennik Polski