Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

"Driftujące" samochody na parkingu przy stadionie nie dają spać mieszkańcom

NOWE
"Driftujące" samochody na parkingu przy stadionie nie dają spać mieszkańcom

Wyniki meczów 25. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej [27 kwietnia 2024]

Wyniki meczów 25. kolejki 4. ligi kujawsko-pomorskiej [27 kwietnia 2024]

Polecamy

Windą na Wawel? Jest pomysł na wykorzystanie CORT

Windą na Wawel? Jest pomysł na wykorzystanie CORT

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Derby Małopolski w III lidze. Wieczysta gra w Tarnowie, w Krakowie mecz sąsiadów

Derby Małopolski w III lidze. Wieczysta gra w Tarnowie, w Krakowie mecz sąsiadów