Trwa sezon na robienie przetworów. Za ile można kupić popularne warzywa?

OPRAC.: (AM)
Trwa sezon na robienie przetworów. Wielu Polaków kupuje na placach targowych m.in. ogórki i pomidory, które potem lądują w słoikach. Sprawdziliśmy, ile na krakowskich targowiskach kosztują produkty na popularne przetwory. Przejdźcie do galerii zdjęć i zobaczcie sami.

FLESZ - Polacy za biedni by jeść eko

Oczywiście wciąż największą popularnością cieszy się kiszenie ogórków. Wiele osób kisi również też m.in. pomidory i paprykę. To bowiem doskonały dodatek do obiadu czy też kanapek.

Ceny warzyw w różnych miejscach mogą się bardzo różnić. Coraz więcej osób ceni sobie też produkty kupione od lokalnych dostawców.

Wideo

Materiał oryginalny: Trwa sezon na robienie przetworów. Za ile można kupić popularne warzywa? - Gazeta Krakowska

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie