- Potem rozgrzeje ich zupa krem z zielonego groszku z delikatnie opiekaną małżą św. Jakuba - mówi Agnieszka Kamińska z Radisson SAS Poland. Danie główne składać się będzie z grillowanego filetu z cielęciny podanego z puree selerowym, zielonymi szparagami i sosem cabernet. A na deser torcik waniliowy w kształcie serca dla dwojga z sosem miętowym, truskawkami i czekoladą. A potem nie pozostaje nic innego, jak tylko wybrać się na romantyczny spacer urokliwymi krakowskimi uliczkami.
(DMA)
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?