MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Z małżą św. Jakuba

DMA
Ostrygi na lodzie z cytryną i lampka szampana lub foie gras z marynowanymi figami i mrożonym winem - na takie przystawki mogą liczyć - w Dniu Świętego Walentego - zakochane pary w krakowskim hotelu Radisson SAS.

- Potem rozgrzeje ich zupa krem z zielonego groszku z delikatnie opiekaną małżą św. Jakuba - mówi Agnieszka Kamińska z Radisson SAS Poland. Danie główne składać się będzie z grillowanego filetu z cielęciny podanego z puree selerowym, zielonymi szparagami i sosem cabernet. A na deser torcik waniliowy w kształcie serca dla dwojga z sosem miętowym, truskawkami i czekoladą. A potem nie pozostaje nic innego, jak tylko wybrać się na romantyczny spacer urokliwymi krakowskimi uliczkami.
(DMA)

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na dziennikpolski24.pl Dziennik Polski