MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Nabór wniosków na mieszkania na os. Witosa został unieważniony! Jest wyrok sądu

NOWE
Nabór wniosków na mieszkania na os. Witosa został unieważniony! Jest wyrok sądu

Szeroka kadra Anglii na Euro 2024. Nie ma gwiazdy Manchesteru United

Szeroka kadra Anglii na Euro 2024. Nie ma gwiazdy Manchesteru United

Polecamy

Dzień Matki z Filharmonią Krakowską w Makowie Podhalańskim

Dzień Matki z Filharmonią Krakowską w Makowie Podhalańskim

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Ekspresowe cynamonki z ciasta francuskiego. To „małe co nieco” zrobisz w 15 minut

Od 22 do 26 maja Mamut Art & Science Festival pod kopcem Kościuszki

Od 22 do 26 maja Mamut Art & Science Festival pod kopcem Kościuszki